Tickets voor de feestavond

Festival FIER!

Hilvarenbeek maakt zich op voor alweer de 7e editie van Fier! Wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op zaterdag 8 april (feestavond) en zondag 9 april. Het belooft weer een mooi festival te worden met Smaak & Vermaak in de breedste zin. 

Vermaak

Zoals jullie weten is Fier! een smaak & vermaak festival met een breed cultureel programma. Met gemiddeld 4.500 enthousiaste bezoekers en een goede relaxte sfeer zijn de voorgaande edities uiterst succesvol verlopen. Fier! heeft een eigen karakter en beleving. Uiteraard met veel uiteenlopende bands, maar ook met de spreekstal, straattheater en het uitgebreide kinderprogramma, Fier!kids. Vermaak voor alle leeftijden. Zeker geen doorsnee festival dus!
Meer over vermaak

Özcan Akyol (Eus) en Pepijn Crone

Een vast onderdeel van ons programma is de spreekstal. Diverse sprekers hebben de afgelopen jaren over uiteenlopende onderwerpen gesproken. Dit jaar hebben we weer aansprekende sprekers gestrikt. 

Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, is een Nederlandse schrijver, columnist en programmamaker. Bovendien is hij een graag geziene gast in talsshows als Jinek en Vandaag Inside. Hij komt Fier! openen op 1e Paasdag met o.a. een toespraak met als thema ‘Jezus aan het kruis had het beter dan wij thuis’.  

Pepijn Crone, opgegroeid in Hilvarenbeek, is journalist, spreker en presentator. Hij is bekend van het RTL nieuws en het jeugdjournaal. Met hem doen we een College Tour ‘van Bekenaar tot BN’er’. Waarbij natuurlijk ook de zaal vragen kan stellen.

Achtergrond Fier!  

Fier! is een Smaak & Vermaak festival in Hilvarenbeek dat in 2015 voor het eerst heeft plaatsgevonden. Het festival heeft een duidelijke boodschap, alles heeft een verhaal. Wij creëren bewustwording. Van wat je eet en drinkt, maar zeker ook van jouw omgeving en de footprint die je nalaat! Eten en drinken is zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Wij zijn trots op ons eigen Fier!bos waarmee we de CO2 terugdringen en het feit dat we dankzij zonnepanelen zo goed als energieneutraal zijn. Neem gerust een kijkje bij het Fier!bos (Diessenbroek, aan de Willekensdreef). 

Feestavond 8-4-2023

Zaterdag 8 april start de feestavond om 20:00 uur. Kaartjes kosten € 5,00 en zijn te verkrijgen via de onze website. Vorig jaar was het uitverkocht, dus ben er op tijd bij. Deze avond wordt weer volle bak feest met acts als Ongeschoren, Minka, The Underdogs en The Guilty Pleasure Coverband!
Tickets

1e Paasdag 9-4-2023

Deze dag wordt dus afgetrapt om 13:30 uur door Özcan Akyol. Daarna hebbe we een divers programma met afwisselend straattheater, een uitgebreid kinderprogramma, inspirerende sprekers en natuurlijk veel muziek! Het programma duurt tot 22:15 uur.
Programma 1e paasdag

Volg ons
Nieuws
Aansprekende sprekers op FIER!  
Aansprekende sprekers op FIER!