Festival FIER!

Festival Fier! een festival met Smaak & Vermaak in de breedste zin. 

Vermaak

Zoals jullie weten is Fier! een smaak & vermaak festival met een breed cultureel programma. Met gemiddeld 4.500 enthousiaste bezoekers en een goede relaxte sfeer zijn de voorgaande edities uiterst succesvol verlopen. Fier! heeft een eigen karakter en beleving. Uiteraard met veel uiteenlopende bands, maar ook met de spreekstal, straattheater en het uitgebreide kinderprogramma, Fier!kids. Vermaak voor alle leeftijden. Zeker geen doorsnee festival dus!

Özcan Akyol (Eus) en Pepijn Crone

Een vast onderdeel van ons programma is de spreekstal. Diverse sprekers hebben de afgelopen jaren over uiteenlopende onderwerpen gesproken. Dit jaar hadden we weer aansprekende sprekers gestrikt. 

Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, is een Nederlandse schrijver, columnist en programmamaker. Bovendien is hij een graag geziene gast in talkshows als Jinek en Vandaag Inside. Hij kwam Fier! openen op 1e Paasdag met o.a. een toespraak met als thema ‘Jezus aan het kruis had het beter dan wij thuis’.  

Pepijn Crone, opgegroeid in Hilvarenbeek, is journalist, spreker en presentator. Hij is bekend van het RTL nieuws en het jeugdjournaal. Met hem doen we een College Tour ‘van Bekenaar tot BN’er’. Waarbij natuurlijk ook de zaal vragen kon stellen.

Achtergrond Fier!  

Fier! is een Smaak & Vermaak festival in Hilvarenbeek dat in 2015 voor het eerst heeft plaatsgevonden. Het festival heeft een duidelijke boodschap, alles heeft een verhaal. Wij creëren bewustwording. Van wat je eet en drinkt, maar zeker ook van jouw omgeving en de footprint die je nalaat! Eten en drinken is zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Wij zijn trots op ons eigen Fier!bos waarmee we de CO2 terugdringen en het feit dat we dankzij zonnepanelen zo goed als energieneutraal zijn. Neem gerust een kijkje bij het Fier!bos (Diessenbroek, aan de Willekensdreef). 

 

Volg ons
Nieuws
Fier! 2024 gaat niet door!
Fier! 2024 gaat niet door!