Festival FIER!

Nadat wij in 2019 ons 5-jarig Lustrum hebben gevierd werd het noodgedwongen stil rondom Fier! Gelukkig is onlangs de regelgeving zodanig aangepast dat we weer mogen. Wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten tijdens de 6e editie van Fier! Zaterdagavond 16-4 (Paasavond) en zondag 17-4 (1e Paasdag) gaat het weer gebeuren. Hilvarenbeek ontwaakt! Kom uit je festival-winterslaap, hopelijk zien wij jullie allemaal weer. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om op korte termijn weer een gaaf festival te organiseren.

Achtergrond Fier! 

Fier! is een Smaak & Vermaak festival in Hilvarenbeek dat in 2015 voor het eerst heeft plaatsgevonden. Ons festival heeft een duidelijke boodschap, alles heeft een verhaal. Wij willen bewustwording creëren. Bewustwording van wat je eet en drinkt, maar zeker ook van jouw omgeving en de footprint die je nalaat! Wij werken hierbij zo veel mogelijk samen met lokale partijen en bieden (biologische) producten met een verhaal aan. 

Met gemiddeld 4.500 enthousiaste bezoekers en een goede relaxte sfeer zijn de voorgaande edities uiterst succesvol verlopen. Fier! is een divers festival met een eigen karakter en een beleving. Gericht op zowel smaak als op vermaak. 

Fier!bos

Ter gelegenheid van ons lustrum hebben we in 2019 een actie opgezet om ons eigen bos te realiseren. Door dit (voedsel)bos aan te leggen zijn we op een permanente wijze aan de slag gegaan met het terugdringen van onze CO2-uitstoot. Deze actie was een groot succes. Onze bezoekers hebben, door groene bonnen aan te schaffen, ons Fier!bos bij elkaar gegeten en gedronken! Ook benieuwd hoe dit bos er ondertussen uitziet? Neem gerust een kijkje bij het perceel aan het Diessenbroek, de Willekensdreef.

Fier! 2022

Op Paasavond en 1e Paasdag vindt voor de 6e keer Fier! plaats in Hilvarenbeek. Let op: dit is dus anders dan de voorgaande edities die op 1e en 2e Paasdag plaats hebben gevonden. Tijdens de feestavond op zaterdag kost een kaartje € 5,- (incl. één consumptie). Uiteraard zullen wij weer ons best doen onze bezoekers te verrassen en te vermaken.

Locatie
Het erf en de wei van Bioboerderij ’t Schop
Esbeekseweg 2 te Hilvarenbeek

Datum en tijd

Paasavond, 16 april, feestavond van 20:00 tot 00:30 uur
Kaartje € 5,- (incl. één consumptie).

Bestel hier je kaartjes

1e Paasdag, 17 april, festival van 15:00 tot 00:00 uur
Entree gratis.

Volg ons
Nieuws
Rabo ClubSupport
Rabo ClubSupport