Steffen Morrison

ma 02 apr, 18:00 u
Mainstage / Moestuin
Soul

De zanger bij wie pure soul door de aderen stroomt 

Het zijn artiesten als Steffen Morrison die het oude soulgeluid weer tot leven brengen en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geven. Met zijn grote overtuiging en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen te verrassen en op sleeptouw te nemen.

In september 2016 verscheen zijn EP Just Another Man met daarop onder meer de succesvolle single Do It All Again. Eerder verzorgde Steffen met zijn band onder meer voorprogramma’s voor internationale artiesten als Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq. 

Afgelopen zomer was Steffen niet te missen op de podia. Hij tourde langs meer dan 30 festivals. Onlangs is hij uitgeroepen tot Nieuwe Naam van Radio 2. Zijn single Old Enough To Know Better werd onlangs uitgeroepen tot Topsong op Radio 2 en is momenteel veelvuldig op de radio te horen. Komende tijd is de zanger door het hele land te zien, zowel als hoofdrolspeler in de reprise van I’m A Soulman, als optredens met zijn eigen ‘The Band of Brothers’. Ondertussen werkt Morrison ook aan nieuw materiaal dat in het voorjaar van 2018 verschijnt en die hij presenteert tijdens de Movin On’ Tour die op 5 april van start gaat in Paradiso. 

Website

Volg ons
Nieuws
Wie wil jij op dit podium zien?
Wie wil jij op dit podium zien?