STROOPZ

Wij hebben een traditionele “zoete” Spelt-Stroopwafel ontwikkeld, zonder toevoeging van smaak en/of kleurstoffen.

Met veel bloed, zweet en tranen, hebben we een biologische Spelt-Stroopwafel samen kunnen stellen. We zijn gaan praten met leveranciers van speltbloem en biologische stroop, over de samenstelling van hun meel en hun stroop: het suikergehalte, het eiwitgehalte etc. om tot een goede samenstelling te komen. Wij werken alleen met biologische producten die aan het Speltmeel toegevoegd worden zodat er een heerlijk Stroopwafeldeeg ontstaat.

STROOPZ moest een “beleving” worden!

Onze stroopwafels moesten niet alleen heerlijk smaken. Ze moesten ook warm, vers en nog stroperig aangereikt kunnen worden. STROOPZ bakt z’n stroopwafels dan ook op unieke rollende bakijzers. Grote houten, antieke wijnvaten op wielen die we zo tussen het publiek op elke markt of festival kunnen “rollen’. De rook puft uit de schoorsteenpijp, en de bakijzers zijn geïntegreerd onder putdeksels.

Meer over Stroopz

Volg ons
Nieuws
Geslaagde lustrum editie
Geslaagde lustrum editie