Op wie ben jij Fier!? Laat het ons weten!

01-02-2018

We kennen allemaal wel iemand op wie we extra fier zijn. En wat zou het toch leuk zijn om diegene eens extra te verwennen en in het zonnetje te zetten!

Nou dat kan! Je mag iemand daarvoor opgeven! Hoe je dat doet? Lees dan snel verder!

Graag horen wij van jullie wie je hiervoor in aanmerking wil laten komen en waarom. Op wie ben jij Fier!? Reacties via info@festivalfier.nl als je het een verrassing wilt laten blijven of op Facebook!

Ons festival is ontstaan ten behoeve van iemand waar wij ontzettend Fier! op zijn. Het vieren van het leven met degenen die jou dierbaar zijn, staat dan ook centraal bij Fier! Een boodschap die natuurlijk mooi aansluit bij Pasen.

In samenwerking met de De Hilverbode biedt Fier! dit jaar een podium om een iemand op wie je fier bent in het zonnetje te zetten. Omdat die persoon iets bijzonders heeft gedaan of omdat je er erg dierbaar op bent. Deze persoon krijgt een mooie bos bloemen van No.6 Bloem & Interieur en gaan wij laten stralen met een foto en het mooie verhaal, in zowel de Hilverbode als op onze Facebookpagina met bijna 2.000 volgers. En op Fier! wordt hij of zij nog eens extra verwent. Super gaaf om een voor jou dierbaar persoon even extra te laten shinen lijkt ons!

Vanaf de week na carnaval tot ons festival kiezen wij elke week iemand die we in het zonnetje zetten. Dit jaar is het festival op zowel 1e Paasdag (1 april, ’s avonds vanaf 20.00 tot 01.00 uur) en 2e Paasdag (2 april, de gehele dag van 12.00 tot 21.00 uur).

Prins Thijs Wijten d’n Irste

Wij doen zelf de aftrap: wij zijn namelijk dit jaar extra Fier! op onze Dorstlustige Hoogheid Prins Thijs Wijten d’n Irste. Hij is al vanaf het eerste uur vrijwilliger op ons festival en gaat dit jaar voorop tijdens de Bikse carnaval. Succes Hoogheid! Wij zèn Fier op jou!

 

Volg ons
Het complete nieuws
Fier! nieuws
Bekijk al het nieuws