Actie FIER!bos groot succes!

Wij hebben weer enorm genoten van een succesvolle editie van Fier! De weergoden waren ons goed gezind en dat heeft geleid tot mooie bezoekersaantallen en een goede relaxte sfeer. Er werd bovendien erg positief gereageerd op onze actie rondom het Fier!bos dat wij in verband met ons vijfjarig lustrum hebben opgezet.  

 
Jullie, onze bezoekers, bleken massaal voor groen te kiezen. Er zijn erg veel groene bonnen verkocht, waardoor ons Fier!bos een serieuze omvang zal krijgen. Erg gaaf dus! 
 
Het perceel aan het Diessenbroek biedt plaats aan maximaal 1000 bomen. Vooraf waren wij blij als wij hiervan een behoorlijk aantal via de groenen bonnen opbrengst konden aanschaffen. Door het succes van de actie kunnen wij ze echter alle 1000 gaan planten. Bedankt daarvoor!  

Grotere bomen

Bovendien is de actie is zo succesvol geweest dat wij een extra stap kunnen zetten. Wij gaan dus 1000 bomen planten, maar nu kunnen wij grotere bomen aanschaffen. Ook zal er een mooi houten bord bij het bos geplaatst worden. Dit zal het aanzien van het Fier!bos ten goede komen en bovendien zal het bos daardoor een grotere toegevoegde waarde hebben met betrekking tot CO2-reductie.  
 
Kortom een resultaat waar wij erg fier op zijn! Bedankt allemaal voor jullie bezoek aan ons festival en de bereidheid om te investeren in het Fier!bos. 
 
In oktober zullen wij de bomen gaan planten en wij denken er aan om de basisscholen hierbij te betrekken. In overleg met Brabants Landschap zal een plan op maat worden gecreëerd over de exacte indeling, boomsoort en dergelijke.  
 
Via social media houden wij jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. De exacte locatie van het Fier!bos wordt de Willekensdreef, zie onderstaand kaartje. 
 
Samen laten wij het Fier!bos groeien! 

 

Volg ons
Nieuws
Geslaagde lustrum editie
Geslaagde lustrum editie