Fier! wordt het eerste festival met een eigen bos

Op eerste Paasavond en tweede Paasdag (21 en 22 april) vond voor de 5e keer Fier! plaats. Dit jaar was het dus een lustrum editie en ter gelegenheid hiervan gaan we een FIER!bos aanleggen. Het FIER!bos wordt aangelegd in het Diessensbroek te Hilvarenbeek. 

Fier!bos 

Door dit bos aan te leggen gaan wij op een permanente wijze aan de slag met het terugdringen van onze CO2-uitstoot en bovendien willen onze bezoekers aan het denken zetten met betrekking tot hun eigen rol rondom de CO2-problemathiek. 

Bezoekers bedankt

Jullie, onze bezoekers, hebben een belangrijke rol in de groei van ons bos. Doordat jullie veelal 'Groene' bonnen hebben gekocht kunenn we ons bos gaan realiseren.

Bezoekers konden tijdens Fier! een groene of grijze bon kopen. De groene bon kost 10 cent meer dan de grijze bon. Zeven 'groene’ consumpties leveren één extra boom in het Fier!bos op. De uiteindelijke meeropbrengst van verkoop van de groene bonnen wordt door ons verdubbeld en wordt geïnvesteerd in de aanleg van het Fier!bos. Kies jij groen of grijs? Jouw drankje op Fier! was nog nooit zo duurzaam! 

Medio oktober 2019 gaat Fier! een boomplantdag houden en wordt het Fier!bos aangelegd.  

 
Samen laten wij het Fier!bos groeien!

Volg ons
Nieuws
Geslaagde lustrum editie
Geslaagde lustrum editie