Festival FIER! smaakt met verwarmd en overdekt foodplein

De tijd van vasten is voorbij dus willen we iedereen natuurlijk weer voorzien van heerlijk eten en lekker drinken! Nog meer dan andere jaren gaan we ons 2e paasdag tijdens Fier! 2018 richten op het eten tijdens het festival.


Dit jaar zullen we niet werken met foodtrucks, maar gaan we een overdekt en verwarmd foodplein creeeren! Waar je tevens op je gemak kunt gaan zitten om van al dit lekkers en de festivalsfeer te genieten. Om de Smaak van Fier! nog beter tot zijn recht te laten komen. 

Je hoeft dus dit jaar niet alleen voor de optredens te komen van diverse artiesten, maar laat je smaakpupillen prikkelen door gezellig te komen eten met een geweldige sfeer! Er zullen verschillende gerechtjes verkrijgbaar zijn van diverse chefs uit de omgeving. Zo zullen er onder andere Sirische lekkernijen aanwezig zijn, Joost (bekend van de Sunday Roast van ’t Schop) en heerlijk vers gebakken friet vanuit een bakfiets. Tevens zal er op het overdekte foodplein een speciaalbier bar aanwezig zijn, met diverse biologische bieren passend bij ieder gerecht.

Natuurlijk is het ook mogelijk om als festivalganger, gewoon een lekere hap tussendoor te komen nemen. En is er voor de kleinste en grootste snoepers van het festival ook weer Stroopz aanwezig met zijn stroopwafel truck.

Daarnaast is natuurlijk op het gehele festivalterrein ons eigen speciaalbier D’n Driek te verkrijgen, gebrouwen door De Roos.

Volg ons op Facebook
Nieuws
Drink d'n Driek en win.
Drink d'n Driek en win.